Konya Deprem : AFAD Türkiye'nin deprem haritası yayınladı... Ä°ÅŸte riskli : Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya’da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu.

Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. 10 uur geleden · konya'da deprem! Meram ilçesinde gerçekleşen depremin derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi.

11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye'nin yenilenen deprem haritası elektronik ortamda
Türkiye'nin yenilenen deprem haritası elektronik ortamda from www.trthaber.com
İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen şiddetli depremin ardından fay hatlarının geçtiği yerler ve deprem bölgeleri yeniden araştırma konusu oldu.konya'da yaşanan son depremin ardından kentin deprem bölgesi olup olmadığı merak edildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.43'te merkez üssü meram olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. 8 uur geleden · konya valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: Afet ve acil durum yönetimi. 10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından yapılan açıklamaya göre konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad tarafından yapılan açıklamaya göre konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından saat 00.52'ye kadar 30 artçı deprem yaşandı. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan depremin büyüklüğü 5.1 ve derinliği 10.61 kilometre olarak ölçüldü. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.43'te merkez üssü meram olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Peki, konya deprem bölgesi mi? 10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Meram ilçesinde gerçekleşen depremin derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. Afet ve acil durum yönetimi. 8 uur geleden · konya valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: 11 uur geleden · afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen verilere göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen şiddetli depremin ardından fay hatlarının geçtiği yerler ve deprem bölgeleri yeniden araştırma konusu oldu.konya'da yaşanan son depremin ardından kentin deprem bölgesi olup olmadığı merak edildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu.

10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. 11 uur geleden · afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen verilere göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Peki, konya deprem bölgesi mi? 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

10 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sol Yanım 5. Bölüm full izle Star Tv, Sol Yanım tek parça
Sol Yanım 5. Bölüm full izle Star Tv, Sol Yanım tek parça from i.tv100.com
Deprem, 10,61 kilometre derinlikte gerçekleşti. Konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Meram ilçesinde gerçekleşen depremin derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, konya deprem bölgesi mi? 11 uur geleden · konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem. 10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.

10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.

11 uur geleden · konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem. 10 uur geleden · konya'da deprem! 10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. 10 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan depremin büyüklüğü 5.1 ve derinliği 10.61 kilometre olarak ölçüldü. Afet ve acil durum yönetimi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen şiddetli depremin ardından fay hatlarının geçtiği yerler ve deprem bölgeleri yeniden araştırma konusu oldu.konya'da yaşanan son depremin ardından kentin deprem bölgesi olup olmadığı merak edildi. 8 uur geleden · konya valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Peki, konya deprem bölgesi mi? Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan depremin büyüklüğü 5.1 ve derinliği 10.61 kilometre olarak ölçüldü. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından saat 00.52'ye kadar 30 artçı deprem yaşandı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.43'te merkez üssü meram olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. BÄ°NGÖL Kültür Merkezi | Start Elektronik
BİNGÖL Kültür Merkezi | Start Elektronik from www.startelektronik.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te … İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. 8 uur geleden · konya valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: 10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi. 11 uur geleden · konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem.

Depremin ardından saat 00.52'ye kadar 30 artçı deprem yaşandı.

10 uur geleden · konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremin ardından saat 00.52'ye kadar 30 artçı deprem yaşandı. Afet ve acil durum yönetimi. Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te … Meram ilçesinde gerçekleşen depremin derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. 7 uur geleden · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen şiddetli depremin ardından fay hatlarının geçtiği yerler ve deprem bölgeleri yeniden araştırma konusu oldu.konya'da yaşanan son depremin ardından kentin deprem bölgesi olup olmadığı merak edildi. 10 uur geleden · konya'da deprem! 11 uur geleden · afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen verilere göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki, konya deprem bölgesi mi? Afad tarafından yapılan açıklamaya göre konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11 minuten geleden · konya'nın meram ilçesinde dün akşam saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan depremin büyüklüğü 5.1 ve derinliği 10.61 kilometre olarak ölçüldü.

Konya Deprem : AFAD Türkiye'nin deprem haritası yayınladı... Ä°ÅŸte riskli : Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu.. 11 uur geleden · konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem. Depremin ardından saat 00.52'ye kadar 30 artçı deprem yaşandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı konya'da 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5,1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir.

LihatTutupKomentar